Monday, July 6, 2009

Tænk jer lige lidt om,

kære venner fra det borgerlige Danmark som har forlæst jer på Jønkes Sjakal-manifest,og især dig Søren Pind, som da godt nok er lige ved kamme helt over i din begejstring på din blog.

Hatten af for en mand som har gennemgået en udvikling, kommet igennem på den anden side og som har talenterne til at berette for os andre om hvordan der ser ud på samfundets mørke side.
Det er en berigelse, og så må man være et stort nok menneske til ikke altid at finde personens fejltagelser i fortiden frem, når hans nuværende projekt skal kritiseres.

Men sådan et menneske er Jønke ikke.
Han er en drabsmand, en karrierekriminel som har tilbragt størstedelen af sit voksne liv med at udøve ulovligheder, være i fængsel, eller været på turne med beretninger om sin verdens anskuelse der ikke er fantastisk mere kompleks end f.eks. Talibans.

Jovist, det er vigtigt hvad folk siger, men det er endnu mere vigtigt hvad folk gør og i det lys falder Jønkes politiske manifest i den grad til jorden.
Længe har man (med rette) kunne kritisere (dele af) venstrefløjen for deres betagelse af diverse udenlandske politiske aktører, Lening, Stalin, Mao, Pol-Pol, Fidel, Che osv. med det argument:
"Det lyder godt det de siger, men se nu hvad der sker når de får magten".

Det er et godt argument. Man vil nødig fanges med fingerne i fedefadet når ens modstander kan sige det til en.

Så nytter det ikke at man mumler noget om at man da havde taget en masser forebehold osv. Det hænger ved.

Med god ret, for man har altid kunne finde en politiker/tænker/filosof som sagde de samme gode tanker uden at være en magtgal morder, diktator eller karrierekriminel for den sags skyld.

Så hold op eller i kommer i Bad Standing!
Sku

1 comment:

Henrik Hansen said...

sjakal manifestet er forsvarskrift for HAs førsteret til det krimminele marked- Andet er det ikke