Friday, March 27, 2009

Latrinært sprog i den Danske Statsradiofoni!

Man havde det nok på fornemmelsen.

Disse gøglere, sangere, såkaldte "kunstnere" og andre charlataner som tjener befolkningens fordummelse ved disse "shows" (i den bedste sendetid og for licenspenge) ala X-faktor og andet, benytter sig af et vulgært bodegasprog som består af "regulære bandeord, latrinære udtryk og seksuelle udtryk".

Det er de brave mennesker i KLF, kirke og medier som har undersøgt tre omgange af det vulgærepopulære show X-faktor med fokus på dommerne "Remee har brugt 9 kraftudtryk og Lina 10 af slagsen i de tre udsendelser den 27. februar, den 6. marts og den 13. marts. Blachman er helt oppe og ringe på 34 kraftudtryk."

Men, nå ja kunne man sige - det kan vel ikke være så galt.
Skal der ikke være plads til de frie fugle, landevejens farende svende, de skæve eksistenser, det alternative?

Men det smitter, gør det.

"Hvis der er et voldsomt sprog, så breder det sig – social smitte – så det fører til voldsom og grænseoverskridende adfærd. Man ”bliver lidt snavset af det” - udtaler tidligere forman for Børns Vilkår, John Aasted Halse.

"Min egentlige bekymring går på, at vi i sproget stempler mennesker. At stemple er at placere mennesker i en social kategori, så bliver det til xenofobi, had mod mennesker. Det er filosofisk forurening" siger tidligere formand for Børnerådet, professor dr. phil. i psykologi, Per Schultz Jørgensen.

Men er det nu ikke bare snak fra mørkemænd, som ser en glidebande på vej imod afgrund for den vestlige civilisationen i noget ganske uskyldigt?

Nej, mine herre!
Situationen er næsten så alvorlig som tænkes kan.

Forureningen har bredt sig til de uskyldige - allerede nu er en ung mands sjælliv i fare, hans ånd besmittet med det vulgære!

"De er sgu pissedygtige alle sammen!" Det sagde en lettet Mohamed, efter at han og Lucas var kommet farezonen og Lucas blev dømt ude af X Factor den 13. marts.

Behøves jeg at skrive mere?

Alle vi anstændige mennesker må stå sammen nu. Dette går ud over race, tro, politisk overbevisning og etnisk baggrund.

Det må stanses!

No comments: