Monday, March 30, 2009

Frihed til kommunerne?

Karen Jespersen har besluttet at nu skal det være nat med "tvungen nattevask af ældre og demente på landets plejehjem".

Det er jo sikkert en god ide som sådan, men hov hvad blev der af det kommunale selvstyre, hvad blev der af tilliden til at de offentlige ansatte selv kan tilrettelægge deres arbejdsgang?

Så er det op på barrikaderne, Margrethe Vestager, Mette Frederiksen, Villy Søvndal og andre krigere for tillid til medarbejderne i den offentlige sektor.

Jeg ser frem til lange velgennemtænkte indlæg angående retten til selv at bestemme om der skal være tvungen nattevask af ældre og demente på landets plejehjem.

Nå, nej sådan bliver det så nok ikke.

"»I mine øjne er det altså ikke omsorgsfuldt at vække ældre mennesker om natten for at give dem tøj på. det kan man gøre, når de er vågnet af sig selv om morgenen«, siger socialordfører Mette Frederiksen (S)."

Ja, frihed til at tilrettelægge arbejdet på sådan en måde at det ikke strider imod hvad socialdemokratiet med venner syntes er etisk og lækkert.
Det er alligevel også sjov at sagerne stammer fra Aarhus og Københavns kommune, men Mette Frederiksen har nok ikke Ritts eller Wammen telefonnummer, så hun er nødt til at henvende sig til dem via de offentlige medier.
Det må være forklaringen.

Så kender man sine politikere igen.

No comments: