Sunday, March 22, 2009

Nutella-gate slut!

Og det med et knusende nederlag for Enhedslistens Per Clausen.

Tålmodige læser ville kunne huske historien om de kække håndboldgutter som fik et bidrag til føden (og måske til dommerbestikkelse, hvem ved?) ved at reklamere for smørepålægget nutella.

Jeg har behandlet historien i posterne
"Få det væk, væk, væk
Ud med det grimme, ud med det fede, får det forbudt!"
og Nutella-gate revisited

Sagen er nu blevet behandlet i Fødevarestyrelsen (Rødover afdeling) og til beklagelse for den rare antiautoritære venstrefløj, som så gerne vil hjælpe os med at holde den slanke linje, så endte det med at storkapitalen snoede sig ude om.
Fødevarestyrelsen udtaler "Kontrollen er gennemført ved, at vi blandt andet har gennemgået deres dokumentation af resultatet af fokusgruppe-analysen for at vurdere, om spørgsmålet er tilstrækkeligt belyst, så reklamen ikke er vildledende. Vi har vurderet, at dokumentationen er tilstrækkelig"

Deltagerne i fokusgruppen har også vurderet at "håndboldspillerne ikke bliver gode til at spille håndbold af at spise Nutella."

Nej, man kan komme på mange ting man kan indtage (også en del som der slet ikke må reklameres for på danske tv) for at blive en bedre håndboldspiller.
Nutella er ikke en af dem, dummere er mennesker heller ikke.

Skuffende nok er dette tilbageslag for verdensrevolutionen ikke kommenteret på Enhedslistens hjemmeside.

1 comment:

Henrik Hansen said...

forsigtighedskriteriet Lille Hargi-mand. Det er jo Enhedslistens-metode. Hvis Per Clausen kan få en lille rumle i maven over et eller andet er det nok bedst, at gøre det forbudt.

Skal man hånes bare fordi man er følsom ?