Wednesday, April 29, 2009

Superproletaren kommer!



Kære, kære venner i DF.
Tror i virkeligt at det går sådan for sig når Fathi El-Abed er ude som konsulent for Udenrigsministeriet?
Ja, han er SFer og derfor indehaver af fjollede holdninger til det ene og det andet.
Ja, han har vist også været formand for demokratiske muslimer og han er formand for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening.

Det er helt sikkert muligt at finde noget åndssvagt og tåbelig han har sagt om dette og hint.
Men derfor er der vel ikke nogen grund til at kræve at udenrigsministeriet skal holde op med at bruge ham som konsulent ansat på kontrakt til at etablere dialogmøder i Mellemøsten.

Jeg ved ikke at jeg som sådan syntes at der er nogen særlig grund til at holde den slags møder, hvad skal det nytte?
Men hvis man skal så er det nok en god ide at få en dansker med palæstinensisk baggrund (muslim tilmed) til at forklare at vi ikke går og spiser muslimske børn som mellemmad efter vi har brugt hver vågen time til at skænde alt hvad anstændige mennesker holder for helligt.

Hvis han så går og blander sine SF holdninger ind i det, ja så er det naturligvis ud af vagten, men så må man komme med nogle eksempler på at det har været tilfælde. Man kan altså ikke nøjes med:
"»Jeg synes, det er noget værre rod. Er det så SFs politik han tager ud med?« spørger Martin Henriksen (DF), som samtidig opfordrer Udenrigsministeriet til ikke at bruge Fathi El-Abed fremover."

Det må vi så regne med at ikke er tilfælde. Vi må vel håbe på at folk er i stand til at være professionelle i udførelsen af deres arbejde.
Det vides at Søren kraup i udførelsen af sit arbejde som præst, både var i sand til gifte mennesker af anden etnisk herkomst, begrave dem, døbe deres børn uden på nogen måde at give dem en antydning af DF holdning.

Der er meget som er noget rod. Der er mange som skulle holde deres kæft, hvis de ville gøre deres eget (og vores!) liv nemmere.
Den pt. berømte Nicolai Sennels, forfatteren til "Blandt kriminelle muslimer", en bog som er elsket på højrefløjen og hadet på venstrefløjen, skrev også sin bog mens han var ansat i Københavns kommune.

Der kan vel kun være en holdning til offentlige ansattes ytringsfrihed. At så længe den ansatte udfører sit arbejde redeligt og hæderligt, så har man også ret til at ytre sig, indenfor straffelovens rammer.

Muligvis blev Sennels fyret fra Københavns kommune pga sine ytringer, måske ikke.
Hvis han blev fyret på grund af sine (helt igennem lovlige) politiske holdninger er det en skamplet på Københavns kommune.

Man må ikke håbe at samme skæbne overgår Fathi El-Abed - så er vi først en bananrepublik (kongerige).
Ja, faktisk er Udenrigsministeriet vel nødt til at ansætte ham på livstid for at undgå den mistanke!

No comments: