Thursday, May 14, 2015

Nordsøen i en akvavitrus eller Nationalpartiet laver uderigspolitik


En politisk nyhed som efter min viden endnu ikke er kommet til det danske medier er Nationalpartiets og deres spidskandidat, Yahya Hassan holdning til den del af Nordsøen, som endte på norske hænder, efter sigende delvis pga. en 16 hestes brandert båret af daværende udenrigsminister Per Hækkerup.

Det har vel længe været den almene politiske konsensus at tabet af de givdige oliefelter mod nord nok var brandærgrelig, for ikke at sige direkte sur røv, men aftalen var skrevet, gælden stod i vores navn og slut med det.

Men hvis det står til Nationalpartiet så er den historie ikke ude, der er tid til at skrive et nyt kapitel, retteblækken er endnu ikke størknet


Fra sit nordiske fest- og felttog lader Nationalpartiets spidskandidat, Yahya Hassan forstå (udspurgt af den norske netpublikationen Natt & Dag);

Vil du helst ha Nordsjøen tilbake?

– Ja, bestemt. Vi skal ha Nordsjøen tilbake og det får vi på diplomatisk vis.

Så hvis Nationalpartiet kommer til makten …? 

– Så skal vi forhandle med fjellaristokratene i Norge, ja, det skal vi. Det kan dere ikke løpe fra. Dere er noen fjellaristokrater som har vært vant til å spise sten og suge på trær til dessert, men så forærte Per Hækkerup dere Nordsjøen, og siden da har dere fått iPads og iPhones og Canon-kamera og Olympus og forlag og dresser og alt mulig.

De har min stemme på den sag og jeg ser frem til at der også bliver åbent forhandlinger med Sverige angående vores afståelse af Skåne, Halland, Blekinge og Bohuslen.
Det er ikke slut, svenske typer med langt nakkehår og Zlatanskæg.

Stem på Nationalpartiet - danske patrioter - go, boys.


No comments: