Thursday, August 5, 2010

Gevaldigt!

Som regel giver det kun ærgrelser at læse Information, befolket af G. Metz og Kansen Jensen kloner blandt skribenterne og af den værste del af venstrefløjen blandt debatørerne.

Men en sjælden gang kan der findes juveler blandt de grønne glasskår fra ituslåede Thy pilsnere, der fylder de elektroniske sider på menighedsbladet.

En af de indslag som næsten altid er interessant er deres fotoblog.
Og i særlig grad deres indslag fra DFs nylige sommergruppemøde af fotograf Sofie Amalie Klougar.

Ophavsret og sådan noget forbyder mig givet at sætte nogle eksempler på hendes fotografier ind på bloggen, så smut over og se på sagerne.
Det vil man ikke fortryde.

Især det første billede hvor Morten Messerschmidt med ryggen vent væk fra beskueren, iført elegant sommerjakkesæt og hvid hat, udstråler melankolsk højkultur er værd at bemærke.

Men alle fotos er efter min opfattelse af høj klasse.

Bonus
Morten Messerschmidt højkultur fra Jyllandsposten hvor Morten kommer til den sjælerystende erkendelse at musikken efter Puccini også har kraft og ånd.

3 comments:

WilliamJansen said...

Jeg tror ikke at MM kunne ligne en større kliché, hvis han prøvede. Ikke at det gør noget, men det er et flot catch af fotografen.

Det burde være muligt at du gerne må gengive billedet i low-resolution, tilskåret og krympet til bloggens format. Hvis dansk copyright-lovgivning har en ækvivalent til fair use, så burde din gengivelse af billedet dækkes der.

Mikael said...

Herligt billede af MM. Der ligger en skuespiller gemt i maven på ham.

Mester Hargi said...

Jeg tror nu ikke at MM er ked af det billede, ligesom Keith Richards sikkert heller ikke er ked at blive gengivet i selskab med nogle alkoholiske drikke :-)

Det spiller i den grad op til hans forsøg på at være den sidste rigtige højborgerlige inden barbarene kommer.

Sturm und drang all the way