Thursday, February 18, 2010

Det kan blive småt for enhver

Men det er som man alligevel skraber bunden hos det kære Socialdemokrati.

Lars Lykkes spinddoktor, undskyld særligt rådgiver, Søs Marie Serup har haft den frækhed at have et par meninger som ikke falder i den socialdemokratiske smag.
Tilmed har hun skrevet disse meninger på Facebook, hvor åbenbart alle (undtaget deres ydmyge tjener) er ven med hende, og på den måde skabt et politisk stormvejr som var en bedre sag værdig.

Og hvad har hun så skrevet der er så utroligt strengt og provokerende?
Er det Lars Lykke selv som har lækket oplysninger om udstationeringen af de danske jægersoldater?
Går man og fniser på regeringskontorerne ad Ny alliance?

Nej, uha det er meget værre.
"Skattelettelsernes natur: Først vil vi ikke have dem, når vi så får dem, er de aldrig store nok, men hvis nogen truer med at tage dem fra os, så flejner vi på tværs! Danmark er et dejligt land at lege med politik i:-)"

Sikke et provokerende udsagn!
Direkte forkert kan man vel ikke kalde hendes udsagn om at der aldrig kan uddeles store nok stykker af den offentlige lagkage. Men det bliver heller ikke fokus.

Den navnkundige Ole Brink ser naturligvis straks en historie og spørger:
"Er det det, I gør i Statsministeriet, Søs? Leger med politik?"

Svar:
"Der er i hvert fald dage, hvor man har følelsen af, at alle partier leger en leg, vi kalder politik. Hvis det hele var alvor og blev taget alvorligt, så ville det være nemmere!"

Og verden skælvede!
Tænk at der er nogle som kan finde på at sige den slags. Tænk at der er nogle som i deres vildeste fantasi kan sige at politik kan føles som en leg!
Der er jo ikke langt til den opfattelse at politik for nogle kan føles som, som..... jeg tør næsten ikke skrive det....som et spil.
Og hun er tilmed ansat i statsadministrationen!

Noget må der gøres. Nu er tiden inde til at det parti som ikke opfatter politik som en leg, som ikke opfatter politik som et spil træder i karakter!

Enter Socialdemokratiets Benny Engelbrecht.
"Hvis Søs har svært ved at se forskel på kommunikationen i politik og det indholdsmæssige, så
kan jeg kun blive bekymret. Som politikere har vi behov for at træffe beslutninger, der ikke er del af en skønhedskonkurrence".

Og det er da sådan set et helt legitimt synspunkt, bortset fra at Søs Marie Serup ikke er politiker, men politisk rådgiver.
Og altså bortset fra at det måske ikke helt var det hun havde skrevet på sin Facebook. Det var vel mere noget i retning af at alle partier havde problemer med at tage politik helt alvorligt.

Og det er jo ikke nok at være forarget over hvad en ansat har skrevet på sin facebook, måske tilmed i hendes fritid, man er da nødt til at stille ministeren nogle spørgsmål.
Det står for mig lidt hen i det uvisse på hvilken måde Lars Lykke står til ansvar for en ansats lovlige skriverier på hendes Facebook, men det er nok derfor jeg ikke er politiker.
Socialdemokraterne har b.la. stillet dette spørgsmål:

Er statsministeren enig med sin spindoktor i at "Der er i hvert fald dage, hvor man har følelsen af, at alle partier leger en leg, vi kalder politik. Hvis det hele var alvor og blev taget alvorligt, så
ville det være nemmere", som statsministerens tætteste betroede medarbejder har udtalt på Facebook, og er statsministeren dermed også enig med sin særlige rådgiver i, at Venstre opfatter politik som en leg jf. Berlingske.dk 17. februar 2010?

Der er jo et plat gammelt hippieudtryk som siger noget i denne retning at hver gang du peger anklagende på en anden, er der fire finder som peger på dig selv og det er jo ikke altid rigtigt, men Benny Engelbrecht - Hvordan syntes du selv det går?

Se også -
Det kan blive småt for enhver II og Det kan blive småt for enhver, the end

No comments: