Friday, March 6, 2009

Det er rablet for Birthe Rønn Hornbech

Ja, det er hårdt at sige om en kvinde, som på et tidspunkt kommanderede lige så meget respekt som Naser Khader, jørgen Poulsen og Lars Kolin tilsammen.

Men ligesom ved de overnævnte herre, må man indse at Birthe også havde gjorde sig bedst ved at blive ved sin læst og ikke lade sig forblinde af magtens (eller "indflydelsen" som de dydsindig siger når de laver interviews til søndagsaviserne) strålende lys.

Det er tit som de siger på udenlandsk, fools gold - det kan i hver fald få selv den mest fornuftige til at opføre sig som et fool. Eller måske vi bare opdager hvilken åndssvage meninger vores tidligere fixstjerner i virkeligheden har.

Som det vil være enhver bekendt foregår der for tiden en mindre krig i København angående hvem der skal kontrollere det lukrative narkotikamarked.
I det højre hjørne er den gamle champ, de efterhånden noget grånende motorcykel-entusiaster i HA, med deres unge håndelangere i AK81 og maskinpistol-poeten Jønke som deres meget dygtige talsmand.
I det venstre hjørne finder vi udfordreren, de unge etniske dansker, sultne, vævre, meget meget dårlige til pressearbejdet.

Tiderne skifter, de gamle dør og de unge overtager. Sådan har det været i USA hvor etniske bander erstatter/udfordre andre etniske bander indenfor den organiseret kriminalitet. Den gode gamle hovedsagelig italienske mafia har tabt meget terræn til Cubanere, Colombianere osv.

Sådan er det - vi har længe været vænnet til at det var HA som kørte butikken, nu er der andre aktører på banen. Man må jo så håbe for Københavns befolkningen at de snart får delt markdet op, eller at et af holdene endegyldigt slår det andet af banen.

Men så simpel må ting ikke være i Danmark. Der skal altid være en eller anden dybtliggende grund, et traume, nogen som ikke er blevet ordenligt behandlet, mangel på socialarbejdere, nærpoliti, racisme, fattigdom, kønsrollemønstre osv.

Ligeså skal der også være nogle indviklet løsninger på problemerne, frigivelsen af hash, flere gademedarbejdere (kan der være flere på Nørrebro?), mere nærpoliti, strengere straffe, mindre strenge straffe osv.

Midt i mylleret af ideer og tanker kommer Birthe så på banen:
og så er man jo spændt på hvilken nye vinkel på problemet vores allesammens integrationsminister har fundet og hvilken forslag til løsning der er kommet fra tænketanken?

Hold på hat og briller, mine damer og herrer!

Vi skal "appelleret til imamerne om at fortælle muslimerne, at skyderier er dårlig islam."

Ja, det var så det - og hvis det ikke virker kunne vi måske true de unge mennesker med at de kom i seng uden aftensmad, hvis de blev ved med at skabe sig åndssvag.

Sjovt nok er der en vis form for fodslag mellem Rønn og debatørerne på radikal.net hvor en Martin Gregersen allerede den 23.02.2009 forslår at "kan vi mobilisere imanerne til den kommende fredagsbøn?" som et forslag til at stoppe kampene i byens gader.
Det er et forslag folketingskandidat Manu Sareen ret hurtigt skyder ned.
Det er nok en af de (få) gange hvor vi alle med udbytte kan høre på en radikal.

No comments: