Thursday, June 12, 2014

Vig og sporvognen til Jægersborg

Sidst jeg var på eventyr, gik turen til Vig - en by som både er meget provens, trist og forfalden - men også en by fuld af energi og handling.
Herude på det sjællandske kendt for Vig festivalen - sikkert Rasmus Seebach og Medina land og ikke mindst for Vig marked, som kører to gange om ugen i sommerperioden.
Et herligt udsalg af alskens ting og sager, mest noget som burde være kørt på lossepladsen, men også med muligheden for at gøre fund.
Jeg fandt en kasse med gamle fotos, samlet af en sporvognsentusiast.
Mange interessante fotos, herunder det nedestående af "sporvognen" til Jægersborg - som er enestående ved ikke at være en sporvogn, idet den kører på hjul, men dog har fat i strømledningerne.

  
Der står Nordsjællands sporveje på siden - og mon vi ikke er i 30´erne?  

1 comment:

Henrik Hansen said...

Ja det står galt fat med sammenhængskræften i DK når et højt-uddannet menneske som Larsen åbenbart ikke kender termen "Trolleybus", som er det vi ser på billedet. Jeg oplevet dem Leningrad/ St pedersburg i 1980 erne. Men det er vel den meget elektronina på ghettoblasters ,der har blæst den slags simple begreber ud. Der var mange trolleybus-ruter i 40 og 50 erne i KBh og Odense