Monday, January 25, 2010

De sande værdier

Nogle gange når man beskæftiger sig med politik har en fornemmelse af at det hele bare er stor jungle hvor kun de mest højtråbende aber husere.

Man glemmer nogle gange at der også findes fine hårdtarbejdene politiker, som ude af mediernes søgelys bare knokler på for at gøre verden en lille smule bedre, en lille smule mere tryg for alle os dansker og vore gæster.

En sådan politiker er de Radikales dyrevelfærdsordfører Bente Dahl.

Hendes seneste fine, fine arbejde vil hjælpe alle os der tænker på at holde hund, alle os som overvejer at indkøbe en puddel, men som er i syv sind om hvorvidt vi nu kan magte sådan et gevaldigt dyr, og ikke mindst er det en hjælp, en hårdt tiltrængt og velanbragt hjælp, til alle de hundepsykologer som i forbindelse med finanskrisen har mistet deres arbejde, og måske tilmed deres klinik.

Bente selv forklare det så fint, så lødigt at ingen yderligere kommentar er nødvendig:

”Radikale Venstre mener, at vi skal have indført et ’hundekørekort’. Det er ene og alene den enkelte hundeejers ansvar, at hans eller hendes hund ikke er til gene for andre mennesker. Derfor skal vi indføre et krav om hundekørekort til alle fremtidige ejere af hunde i Danmark. Det vil indebære 15 timers undervisning i at forstå hundens signaler, væremåde og behov. []” siger dyrevelfærdsordfører Bente Dahl.

2 comments:

Rasmus said...

Suk...

Mester Hargi said...

Tror på det - det ser jo ud til at i skal i regering (da ikke utænkeligt) og så er der jo fri bane til alt den slags fremadskuende lovgivning.

Licens til gæs, f.eks. - de kan også være nogle farlige bæster :-)