Friday, January 30, 2015

Wednesday, January 28, 2015

Kærlighed til ingenting

Glæden ved et tomt busstoppested er der ingen som kan tage fra mig.


Brenninge, Ærø

Wednesday, January 21, 2015

Paris er jo nok en messe værd

eller kirkekaffen smager jo bedst når man får en ordenlig hyre for at drikke den.
I hver fald har den kristendomsfornægtende præst Per Ramsdal - som ellers er citeret for den festlige udtagelse at

"Jeg kan ikke tro på, at Jesus fysisk stod op af graven. Det bliver for overnaturligt for mig. Men det er en virkelig vigtig fortælling og Hvis jeg engang imellem siger, at vi skal se ham (den afdøde, red.) igen, så kommer jeg lidt med en nødløgn, for det tror jeg ikke selv på" - nu besluttet at det mente han alligevel ikke rigtig, når det kom til stykket.

Eller i hver fald ikke, hvis det indebære at man skal forlade den lune præstegård for at finde sig noget nyt, og så i den alder og med den regering, for ikke at tale om økonomien.

Hvor om alting er så har han nu indset at han faktisk rigtig tror på det hele:

”Jeg undskylder min udtalelse vedrørende nødløgn i forbindelse med bisættelser og begravelser og beder de folkekirkemedlemmer om forladelse, som jeg måtte have frataget håbet med disse udtalelser. Jeg trækker udtalelsen tilbage, for naturligvis siger jeg aldrig noget i en prædiken eller begravelsestale, jeg ikke selv fuldt ud står inde for,” siger Per Ramsdal i en pressemeddelelse."

Man kan jo også være SFer for så lige med et at finde ud at man er radikal - sådan har man jo altid retten til at blive klogere.

Bevares.