Tuesday, July 27, 2010

Hør hov, det er da helt forkert

Det er jo DF som tager sig af hunde og andre kæledyr i folketinget.

Ikke Enhedslisten og Per Clausen.
Hvad skal det nu til for, at Enhedslisten stiller sådan et spørgsmål?

Spørgsmål nr. S 2543 fra medlem af Folketinget Per Clausen (EL):
”Mener ministeren, at det er rimeligt og giver større tryghed,at såkaldte kamphunde ikke længere har mulighed for at deltage i hundetræning på grund af kravene om mundkurv og snor, som ikke er tilladt i hundetræning?”

Er det en ny taktik fra Enhedslistens side?
Skal vi nu forvente os med den (måske, trods alt) kommende S-SF regering at Enhedslisten lige skal have listet bevillinger til Ingers kattehjem, udsættelse af bævere i Sønderjylland osv ind på finansloven?

Historien gentager sig, første gang som en tragedie, anden gang som en farce.

p.s.
Nej, det er hverken trygt eller rimeligt at kamphunde ikke har mulighed for at deltage i hundetræning.
Til alt held er det heller ikke tilfælde. Af ministerens svar fremgår det at:
"Kravet om, at hunde omfattet af overgangsordningen skal føres i snor ogvære forsynet med forsvarlig, lukket mundkurv, gælder alene på områder, der er åbne for almindelig færdsel. Kravet er således ikke til hinderfor, at de pågældende hunde deltager i hundetræning uden at være iførtsnor og mundkurv, hvis træningen afholdes på et afgrænset område, derikke er offentligt tilgængeligt."

Monday, July 19, 2010

Usædelig rygning

Rygning af vandpibe har i Danmark været udsat for en hård og urimelig hetz.
Det er blevet beskyldt for at lede ungdommen i fordærv og være en kynisk kapitalismes forsøg på at få tobakken introduceret i en hyggelig social sammenhæng.
Naturligvis med det formål at være et gateway drug til de virkelige hårde stoffer som Cecil, Kings og Scotsman.
Det er naturligvis ikke sundt at ryge, heller ikke på vandpibe. Men det er et forsvindende lille problem, set i forhold til de problem der findes med rygning af almindelige tobaksprodukter.
Og der er i vi også i den fine position at rygningen i samfundet er fornedadgående til fordel for folkesundheden, statsfinanserne osv.
Se også gerne disse indlæg om samme emne:
snart går de vel også med snabelsko
herre jemini
Hvad hjertet er fuld af
Kyniske ugerning gjort forbudt
Men samtidig er den slags jo et bevis på hvilken overflodssamfund vi lever i. Nogle få unge mennesker nyder et lovligt rusmiddel i festligt samvær. Det må vi da straks lave en lov der forbyder!
Intet andet nation kan vel være helt så overskudsagtigt at de beskæftiger sig med sådan noget.
Men den nation findes.
Hvem kan det mon være?
Sverige, USA, Canada?

Nej, såmænd Palæstina.

Alle os tidligere rygere ved at rygningen i sig selv, har en magisk dragende effekt på det modsatte køn. Det er praktisk taget videnskabeligt bevist.
Den slags kan man naturligvis heller ikke holde hemmeligt for de muntre drenge i Hamas.
Så de har, i deres store visdom, besluttet at forbyde nydelsen af vandpibetobak på caféer.

For kvinder, naturligvis.
"Kvinders rygning kan ødelægge ægteskaber og er med til at besudle billedet af det palæstinensiske folk." som logikken lyder.
Desuden anføres det at "vandpiben ligner et fallossymbol."

Det må jo i og for sig være skønt at være et varmblodigt medlem af Hamas, og simpelhen være så meget i kontakt med sin egen seksualitet, at man kikker på en kvinde på en cafe som ryger vandpibe og så ikke kan lade være med at få det indre billed, "hør, det er en kvinde som sidder med noget der minder om en fallos OG HUN STIKKER DEN IND I HENDES MUND".

Det svineri må forbydes.

Det var vist gode gamle dr. Freud som skrev at nogle gange var en pibe bare en pibe. Det budskab er åbenbart ikke nået helt til
Palæstina, eller så er man af den opfattelse at Freud ingen forstad havde på vandpiber.

Wednesday, July 14, 2010

Klidboller og te


En gang var der noget socialisme som gik ud på at almindelige mennesker også skulle have lov til at æde engelske bøffer og drikke fransk vin.
Det kunne man jo nærmest have lidt respekt for.

Nu lader det til at vi alle sammen skal lære glæden ved klidboller og te fra det socialistiske folkeparti.

"Det mener sundhedsborgmester i København, Ninna Thomsen (SF), der vil begrænse alholforbruget ved at uddele færre alkoholbevillinger og reducere antallet af barer i København."

Ak, ja.

Sunday, July 4, 2010

Things fall apart; the centre cannot hold

TURNING and turning in the widening gyre
The falcon cannot hear the falconer;
Things fall apart; the centre cannot hold;
Mere anarchy is loosed upon the world,
The blood-dimmed tide is loosed, and everywhere
The ceremony of innocence is drowned;
The best lack all conviction, while the worst
Are full of passionate intensity
IMG_8421

Ca sådan må der se ud inde i præsten, forfatteren, debatøren, samfundsreverseren
Kathrine Lilleør hoved.
I sit seneste indlæg på Berlingske.dk går hun i seriøs Untergang des Abendlandes mode, da hun beskriver hvorledes den ateistiske mafia slår til igen ved sankthansbålet i Tisvilde:
"en lille flok i procession skred rundt om bålet med præstedukken hævet mod sankthanshimlen, og derpå smed præsten på bålet"

Det er naturligvis kun tale om et forspil til den endelige opgør hvor de gudeløse vil:
"krævet syndebukke. Før var det hekse. I dag er det – nåja præster. Eller os, der har et tydeligt religiøst ståsted. Kristen eller muslim"

Og det er da noget værre noget, måske.
For ellers plejer vi at smide en (symbolsk) heks på bålet. Men det er så åbenbart helt ok. For det symbolisere ikke syndebukke eller noget?

Helt igennem pinligt bliver det da det dygtige blogger William Jansen rent faktisk gør sig den ulejlighed at undersøge om der har været "en lille flok i procession" som smed en præstedukke på bålet ved sankthansbålet i Tisvilde.

Og nej, det var der ikke.
Der var en dame, som måske i kådhed?, smed en præstedukke på bålet måske med ordene "når man kan brænde hekse, kan man vel også brænde præster.”

Fantastisk godt arbejde af William og en utrolig pinlig omgang plader fra Kathrine Lilleør.

Og selv om der skulle være nogle som havde lyst til at lave en sådan politisk manifestation, hvor en præst symbolsk blev brændt af, må man i alt fredsommelighed spørge hvad problemet er?
Der findes i Danmark mennesker som betragter sig som hekse.
Går de måske og himler hver eneste sankthans selv om deres eksistens, symbolsk godt nok, (men vi ved jo hvad det kan fører til) bliver kastet på bålet?
Kunne man forestille sig at også danske folkekirkepræster kunne fremvise samme form for coolness hvis der virkelig havde været "en lille flok i procession" ved et sankthansbål som havde brændt en symbolsk præst af?